Çerez Örnek

2. Ulusal Sütçülük Kongresi

Süt Teknolojisi Bölümü tarafından Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü, TC Tarım ve Orman Bakanlığı, Et ve Süt Kurumu Genel MüdürlüÄŸü, Türkiye Süt, Et ve Gıda Üreticileri ve Sanayicileri BirliÄŸi (SETBİR) ve Ulusal Süt Konseyi iÅŸbirliÄŸinde düzenlenen “2. Ulusal Sütçülük Kongresi” 25-26 Nisan 2019 tarihlerinde Fakültemiz Prof. Dr. Feyzi ÖNDER Konferans Salonu’nda gerçekleÅŸtirildi. Dekanımız Prof. Dr. Nedim KOÅžUM, Süt Teknolojisi Bölümünden Prof. Dr. Harun RaÅŸit UYSAL ve SETBİR Yönetim Kurulu Tarık TEZEL’in açılış konuÅŸmasını yaptığı kongreye, Dünya Sütçülük Federasyonu Direktörü Caroline EMOND, Ulusal Süt Konseyi BaÅŸkan Vekili Prof. Dr. Muhittin ÖZDER, Türkiye Süt, Et ve Gıda Üreticileri ve Sanayicileri BirliÄŸi (SETBİR) Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Tarık TEZEL,  özel sektör temsilcileri, yabancı uzmanlar, akademisyenler ve öÄŸrenciler katıldılar.


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ