Ziraat Fakültesi

Aklım Fikrim Tarım Yarışma Programı Duyurusu

Şirketimiz Alltech; maya fermantasyonu, enzim teknolojisi, metabolomik ve nutrigenomik bilimleri alanındaki uzmanlığıyla, yem katkı maddeleri, organik iz mineraller, premiks ve yem üretiminde lider bir şirkettir.

Hayvan ve bitkilerin sağlık ve performansını geliştiren besleme teknolojilerimiz olumsuz bir çevresel etki yaratmadan insanlar için daha sağlıklı ve besleyici gıdaların üretimini desteklemektedir.

Bizler Alltech’te, bolluk ve bereket dolu bir dünyanın birlikte çalışarak mümkün olabileceğine inanıyoruz. Bu anlayışla çıktığımız yolda, Türkiye tarım ve hayvancılığına katkı sunmak üzere Aklım Fikrim Tarım™ girişimini başlatmaktan gurur duyuyoruz.

Ekte, bu girişimin bir parçası olan yarışma programımız ile ilgili bilgilerin yer aldığı yazımız ve tanıtım posterimiz yer almaktadır.

Duyuru ve tanıtım amacıyla uygun alanlara asılmak üzere posterlerimiz kargo ile fakülte adresinize ayrıca gönderilecektir.

Desteğiniz için teşekkürlerimizi sunar, gereği için bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla,

Alltech Türkiye