canlı destek

Japon Öğretim Üye ve Öğrencilerinin Fakültemizi Ziyareti

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı Koordinatörlüğünde Japonya Millli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen "Re-Inventing Japan" programı kapsamında (Niigata ve Fukushima Üniversiteleri ile imzalanan işbirliği anlaşması çerçevesinde), 16-19 Mart 2019 tarihleri arasında Japonya’dan gelen öğrenci ve öğretim üyeleri, 2019 Mart Kısa Dönem Türkiye programına katıldılar. Dört gün süren yoğun program sonrasında ortaklaşa yürütülen “Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Üretimi Yüksek Eğitim ve Öğretimde Küresel Kapasite Geliştirme Projesi” kapsamında 19 Mart 2019 tarihinde Fakültemiz D-Blok Prof. Dr. Feyzi ÖNDER Konferans Salonu’nda “GLOCAL AGE 2020” konulu çalıştay/workshop düzenlendi. Açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. Nedim KOŞUM’un yaptığı çalıştaya Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Banu YÜCEL ve Prof. Dr. Eftal DÜZYAMAN ile Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümünden Prof. Dr. Burçin ÇOKUYSAL ve Dr. Fulsen ÖZEN katıldılar. Çalıştay sonunda katılımcılara sertifikaları dağıtıldı.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ