AZERBAYCAN heyeti Fakültemizi ziyareti etti

Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe NESİBOVA ve Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim CAFEROV ile beraberindeki heyet, 28 - 29 Ocak 2019 tarihlerinde Fakültemizi ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Canan Fisun ABAY’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, akademik işbirliği ve farklı alanlarda ortak çalışmalar, öğrenci değişimi ve ortak diploma ile ilgili neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Fakültemiz ürünlerinden oluşan hediyelerin takdim edildiği toplantının ardından heyet ile birlikte Fakültemizin farklı Bölümleri ile Araştırma ve Uygulama Birimleri ziyaret edilerek yapılan çalışmalar yerinde gözlemlendi. Ülkemiz ve Azerbaycan Devleti adına çok verimli geçen ziyaretleri için Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe NESİBOVA ve Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim CAFEROV ile beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.