Ziraat Fakültesi

Kayıt Yenileme Duyurusu

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı ekle-sil işlemleri sonunda ders kayıt işlemlerini zamanında gerçekleştirmiş olmalarına karşılık dersleri danışmanı tarafından onaylanmayan ve aşağıdaki listede isimleri yer alan Fakültemiz öğrencilerinin derslere devamlarında sorun yaşamamaları için sistem 15.10.2018-17.10.2018 tarihlerinde danışman onayları için açılacaktır.

Ekle-sil haftasında ders eklemek ya da çıkarmak suretiyle işlem yapan ancak derslerini danışman onayına sunmamış olduğu için derslere kayıtlı gözükmeyen öğrencilerimiz de ders kayıt işlemlerini danışmanı vasıtasıyla gerçekleştirebileceklerdir.

Danışmanları ile gerçekleştiremeyenler ise ekle-sil/ ders kayıt dilekçesi ile ders kayıtlanma işlemi yapabileceklerdir.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR