Fakültemiz ve Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesi arasında gerçekleştirilen çift diploma programı kapsamında öğrencilerimiz gelmiştir.

Fakültemiz ve Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesi arasında gerçekleÅŸtirilen çift diploma programı kapsamında hem staj hem de 4. Sınıf eÄŸitimlerini tamamlamak üzere üniversitemize gelen Can Azerbaycan’ın Can öÄŸrencilerini havalanında Dekanlık yönetimimiz ve akademisyenlerimizle birlikte karşıladık. Ertesi gün öÄŸrencilerimizle birlikte kahvaltıda bir araya geldik. Karşılıklı dostluk ve kardeÅŸlik duygularının birleÅŸtiÄŸi bu güzel etkinliÄŸe katılan Dekanımız ve Rektör yardımcımız Prof. Dr. Sayın Banu YÜCEL’e ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Ä°lkin ÅžENGÜN  hocamıza teÅŸekkürlerimizi sunarız.

Kendilerine staj ve yeni dönem eÄŸitimleri için baÅŸarılar diliyoruz.

Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°