Dekanlık Yönetimimizin TEKNOFEST Kapsamında Öğrencilerimize Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

Üniversitemizin akademik paydaş olarak organizasyonunda yer aldığı «TEKNOFEST 2023 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali» kapsamında düzenlenecek olan ödüllü teknoloji yarışmaları için fakültemiz öğrencilerine konuyla ilgili ayrıntılı bilgi vermek ve tarım bilim disipliniyle ilgili yarışmalara katılımı teşvik etmek için Dekanlık Yönetimimiz tarafından bir bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir. Geçen sene yapılan yarışmalarda finale kalan projeye sahip Fen Fakültesi İstatistik Bölümü öğrencisi Mert Karaömeroğlu ve AROM Ziraat Fakültesi Temsilcisi Bahçe Bitkileri Bölümü öğrencimiz Ali Kemal Demirci TEKNOFEST ile ilgili olarak tecrübelerini aktarmışlardır. 2023 yılında düzenlenecek olan TEKNOFEST yarışmalarına fakültemiz öğrencilerinin yapacağı inovatif projelerle katılım sağlanacaktır.