Dekanlığımızın Uzaktan Algılama ve Uydu Sistemleri Sertifika Programı Katılım Töreni

17.06.2022 tarihinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Fakültemiz ve Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) işbirliğinde “Uzaktan Algılama ve Uydu Sistemleri Sertifika Programı” eğitimi gerçekleştirilmiştir. Kurs bitiminde düzenlenen sertifika töreninde fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Banu YÜCEL, Dekan Yrd. Doç. Dr. Ö. Hakan BAYRAKTAR, EGESEM Müdürü Doç. Dr. Arife KARADAĞ, Hava Kuvvetleri Komutanlığı eğitim sorumlusu komutanları, program eğitmenleri Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümünden Prof. Yusuf KURUCU, Doç. Dr. M. Tolga ESETLİLİ ve Doç. Dr. Fulsen ÖZEN ile eğitimi başarıyla tamamlayan teğmen kursiyerler katılmışlardır. Tören sonunda kursiyerlere sertifikaları, eğitmenlere ise teşekkür belgeleri takdim verilmiştir. Düzenlenen program anısına kursiyerler tarafından Dekanlığımıza plaket hediye edilmiştir.