EGEVİDO Sunumu ve Akademik Yükselme Teşekkür Belgesi takdimi

Dekanlık yönetimimiz, bölüm başkanlarımız ve öğretim elamanlarının katılımıyla 27 Mayıs 2022 tarihinde, Dekan V. Prof. Dr. Banu YÜCEL'in sunumuyla fakültemizin tüm bölümlerini kapsayan bir EGEVİDO sunumu gerçekleştirilmiştir. Toplantıda International Society for Horticultural Science–ISHS Başkanlığını 2018-2022 yılları arasında sürdüren Bahçe Bitkileri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yüksel TUZEL'e teşekkür plaketi verilmiştir. Bu yıl akademik yükselme gösteren ve kadro atamaları yapılan Bahçe Bitkileri Bölümü Prof. Dr. Kadri BOZOKALFA, Süt Teknolojisi Bölümü Prof. Dr. Cem KARAGÖZLÜ, Prof. Dr. Nayil DİNKÇİ, Tarım Ekonomisi Bölümü Prof. Dr. Cihat GÜNDEN, Prof. Dr. Hakan ADANACIOĞLU, Bitki Koruma Bölümü Doç. Dr. Firdevs ERSİN, Peyzaj Mimarlığı Bölümü Doç. Dr. Hatice SÖNMEZ TÜREL, Doç. Dr. İpek ALTUĞ, Arş. Gör. Diba ŞENAY ve Tarla Bitkileri Bölümü Arş. Gör. Özlem AKBAŞ'a beratları takdim edilmiştir.