Dekanlığımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Cam Tavanı Aşan Kadınlar etkinliği

Fakültemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında "Cam Tavanı Aşan Kadınlar" temasıyla düzenlenen etkinliğimiz, fakültemizin akademisyen kadınları ve idari personeli ile birlikte kutlanmıştır. Etkinlikte Dr. Öğr. Üyesi Buket KARATURHAN "Kırsalda Kadın" konulu bir sunum yapmıştır. Etkinliğimiz kapsamında 2021 yılında bilimsel çalışmalarıyla fakültemize katkı sağlayan başarılı bilim kadınlarımız Bitki Koruma Bölümümüzden Prof. Dr. Hatice ÖZAKTAN, Tarım Ekonomisi Bölümümüzden Prof. Dr. Gamze SANER, Tarla Bitkileri Bölümümüzden Doç. Dr. Sıdıka EKREN, Bahçe Bitkileri Bölümümüzden Doç. Dr. Birsen ÇAKIR AYDEMİR ve Doç. Dr. Deniz EROĞUL'a "Teşekkür Belgesi" takdim edilmiştir.

Etkinlik sonunda mini bir konser veren EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Öğretim Görevlisi Dr. Serap NARGAZ ve ekibi ile  EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarına etkinliklerimize verdikleri özverili katkılar nedeniyle teşekkür ederiz.