canlı destek

2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Ekle/Sil İşlemleri

EKLE-SİL İŞLEMLERİ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS DEĞİŞİKLİK  (EKLE-SİL) İŞLEMLERİ 18-24 EKİM 2021 TARİHLERİ ARASINDA İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR. ÖĞRENCİLERİMİZ BELİRTİLEN TARİHLERDE ŞU İŞLEMLERİ YAPABİLİRLER:

1- ÖĞRENCİLER EKSİK DERSLERİ İÇİN DERS EKLEME VE FAZLADAN KAYIT YAPTIRDIKLARI DERSLER İÇİN DERS ÇIKARMA İŞLEMLERİNİ YAPABİLİRLER,

2- KAYIT YENİLEMEMİŞ ÖĞRENCİLER KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİNİ YAPABİLİRLER,

3- AÇILAN / AÇILMAYAN SEÇMELİ DERSLER WEB SAYFAMIZDA (agr.ege.edu.tr) ÖĞRENCİ İŞLERİ DUYURULARI KISMINDA İLAN EDİLMİŞ OLUP,

-AÇILMAYAN SEÇMELİ DERSLERE KAYIT YAPTIRMIŞ OLAN ÖĞRENCİLER BU DERSLERİ ÇIKARTARAK AÇILAN SEÇMELİ DERSLERE KAYIT YAPTIRABİLİRLER,

4- DERS ÇAKIŞMASI VEYA EĞİTİM PLANI DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE BAŞKA BÖLÜMDEN YA DA DÖNEMDEN DERS ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ  DUYURUMUZU DİKKATE ALARAK DİLEKÇE VE EKLE/SİL FORMU İLE 27 EKİM 2021 TARİHİNE KADAR DEKANLIĞIMIZA BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

Ege Üniversitesi