canlı destek

2020-2021 Bahar Yarıyılı Ekle-Sil Duyurusu

DERS DEĞİŞİKLİK (EKLE-SİL) İŞLEMLERİ HAKKINDA

Fakültemiz öğrencilerinin ders değişiklik işlemleri 1 Nisan 2021 tarihinde kimlik.ege.edu.tr üzerinden yapılacaktır. Sistem 2, 3 ve 4 Nisan 2021 tarihlerinde de açık olacaktır. Belirtilen tarihlerde öğrenciler (web sayfamızda ilan edilen açılan/açılmayan seçmeli dersler listesini dikkate alarak) eksik derslerini sistem üzerinden ekleyebilirler, çıkarmak istedikleri dersleri çıkarabilirler ve hiç ders kaydı yapmamış olan öğrenciler ders kayıtlarını yapabilirler.

Ders değişiklik işlemlerinin sistem üzerinden yapılması esastır. Ancak,

-Sistem üzerinden işlem yapılması mümkün olmayan durumdaki öğrenciler,

-Ders çakışması nedeniyle başka bölümden ders almak isteyen öğrenciler,

-Kendi eğitim planında güz yarıyılında olup da başka bölümde açılmış olan bir derse kayıt yaptırmak isteyen (4)dördüncü sınıf öğrencilerinin,

Web sayfamızdan (öğrenci rehberi - öğrenci işleri - dilekçe ve formlar) ders değişiklik (ekle/sil) formunu indirerek form üzerindeki dikkat edilecek hususlara göre doldurup egeziraatf@gmail.com adresine (05-11 Nisan 2021 tarihleri arasında) göndermeleri gerekmektedir.

Formun mutlaka imzalanması ve forma danışman öğretim üyesinin adının yazılması önemle rica olunur.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

DEKANLIK