canlı destek

Mezun Olabilmek İçin En Çok Üç Dersi Kalan Öğrencilerin Dikkatine

ÜÇ DERSİ KALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Birimlerin yönetim kurulu kararı ile mezuniyet için en fazla üç dersi kalan ve Senatoca belirlenen kayıt şartlarını yerine getirmiş öğrenciler için, bu dersler eğitim planındaki dönemlerinden farklı bir dönemde sınav bazında açılabilir. Ancak öğrencilerin, bu dersleri daha önce almış ve devam şartını sağlamış olmaları gerekir.   Bu durumda olan öğrencilerin kimlik.ege.edu.tr üzerinden (İlişik Kesme/Kayıt Dondurma/Genel Başvuru İşlemleri menüsünden) SİSTEMDE YÜKLÜ FORMU DOLDURARAK VE İMZALAYARAK SİSTEME YÜKLEMELERİ GEREKMEKTEDİR .

Söz konusu derslerin arasınavlarına girmek istenmemesi halinde dilekçe ile kimlik.ege.edu.tr üzerinden (İlişik Kesme/Kayıt Dondurma/Genel Başvuru İşlemleri menüsünden)  “Genel başvuru” kısmından  başvurmaları gerekmektedir.

Ege Üniversitesi