canlı destek

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ekle-Sil Duyurusu

EKLE-SİL İŞLEMLERİ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS DEĞİŞİKLİK  (EKLE-SİL) İŞLEMLERİ 02 - 08 KASIM 2020 TARİHLERİ ARASINDA “kimlik.ege.edu.tr” ADRESİ  ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR. DERS EKLEME ÇIKARMA İŞLEMLERİNİN SİSTEM ÜZERİNDEN YAPILMASI (ÖĞRENCİLERİN “Egeders” ÜZERİNDEN DERS LİSTELERİNE ERKEN AKTARILMASI BAKIMINDAN) ESASTIR.

SİSTEM ÜZERİNDEN YAPILMASI MÜMKÜN OLMAYAN DERS DEĞİŞİKLİKLERİ İÇİN (İlişik Kesme/Kayıt Dondurma/Genel Başvuru İşlemleri menüsünden) SİSTEMDE YÜKLÜ FORMUN DOLDURULARAK VE İMZALANARAK SİSTEME YÜKLENMESİ GEREKMEKTEDİR .

ÖĞRENCİLERİMİZ BELİRTİLEN TARİHLERDE ŞU İŞLEMLERİ YAPABİLİRLER:

1- ÖĞRENCİLER EKSİK DERSLERİ İÇİN DERS EKLEME VE FAZLADAN KAYIT YAPTIRDIKLARI DERSLER İÇİN DERS ÇIKARMA İŞLEMLERİNİ YAPABİLİRLER,

2- KAYIT YENİLEMEMİŞ ÖĞRENCİLER KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİNİ YAPABİLİRLER,

3- AÇILAN / AÇILMAYAN SEÇMELİ DERSLER WEB SAYFAMIZDA (agr.ege.edu.tr) ÖĞRENCİ İŞLERİ DUYURULARI KISMINDA İLAN EDİLMİŞ OLUP,

-AÇILMAYAN SEÇMELİ DERSLERE KAYIT YAPTIRMIŞ OLAN ÖĞRENCİLER BU DERSLERİ ÇIKARTARAK AÇILAN SEÇMELİ DERSLERE KAYIT YAPTIRABİLİRLER,  ANCAK EGEDERS ÜZERİNDE DERS SINIF LİSTELERİNDE OLMAYAN ÖĞRENCİLER DERSİ TAKİP EDEMEYECEKLERİNDEN VE AÇILAN BİR DERSİN SONRADAN KAPANMASI DURUMUNDA O DERSE KAYITLI OLAN ÖĞRENCİLER MAĞDURİYET YAŞAYACAKLARINDAN ÖĞRENCİLERİN KESİNLİKLE AÇILAN DERSLERİ ÇIKARMAMALARI GEREKMEKTEDİR.

DEKANLIK

Ege Üniversitesi