Uzaktan Algılama Teknikleri Sertifika Töreni

Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Fakültemiz ve Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) işbirliğinde gerçekleştirilen “Uzaktan Algılama Teknikleri, Uydu Görüntüsü İşleme Aşamaları ve Görüntüden Obje Tanımlama Sertifika Programı” sertifika töreni 28 Şubat 2020 tarihinde Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen sertifika törenine Dekanımız Prof. Dr. Nedim Koşum ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Banu YÜCEL, EGESEM adına Tarım Ekonomisi Bölümünden Prof. Dr. Gamze SANER, Hava Kuvvetleri Komutanlığından Albay Emrah ARAS ve Binbaşı Mehmet ÖZDEMİR, Program Koordinatörü Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümünden Prof. Yusuf KURUCU, eğitmenler Doç. Dr. M. Tolga ESETLİLİ ve Zir. Müh. Dr. Fulsen ÖZEN ile eğitimi başarıyla tamamlayan astsubay kursiyerler katıldılar.