Vefa Buluşması etkinliği gerçekleştirildi

Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü tarafından "Vefa Buluşması" adı ile düzenlenen etkinlik, 27 Kasım 2019 tarihinde Fakültemiz Prof. Dr. Feyzi ÖNDER Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarını Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilgün SAATÇİ MORDOĞAN ile Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Banu YÜCEL’in yaptığı etkinlikte, tarım sektörüne 55 yılı aşan süre ile hizmet eden emekli bölüm öğretim üyelerinden Prof. Dr. Habil ÇOLAKOĞLU’na verilen plaketin ardından emekli öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Rafet KILINÇ, Prof.Dr. Hüseyin HAKERLERLER, Prof. Dr. İzzet Zeki ATALAY, Prof. Dr. Nevin ERYÜCE, Prof. Dr. Dilek ANAÇ ve Prof. Dr. Müzeyyen SEÇER’in de katılımları ile “Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü”nün Dünü, Bugünü ve Geleceği’ konulu söyleşi düzenlendi.