Toprak Hayattır paneli gerçekleştirildi

Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü tarafından 5 Aralık Dünya Toprak Günü kapsamında düzenlenen "Toprak Hayattır" adlı panel, 5 Aralık 2019 tarihinde Fakültemiz Prof. Dr. Feyzi ÖNDER Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.  Panelin Açılış konuşmalarını Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilgün SAATÇİ MORDOĞAN, son sınıf öğrencisi Gaye HÜRCAN, ZMO İzmir Şube II. Başkanı Ela DALÇAM, Dekanımız Prof. Dr. Nedim KOŞUM ve Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK yaptılar.  Prof. Dr. Sezai DELİBACAK'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele, TC Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Tarımsal Çevre ve Doğal Kaynakları Koruma Daire Başkanı Dr. Ali Kılıç ÖZBEK, TC Tarım ve Orman Bakanlığı, İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Musa BAKAN, Tarım Gıda Yazarları ve Gazetecileri Der. Yön. Kur. Başkanı İsmail UĞURAL ve Menemen Günerli Köyü Üreticisi Bahri TUFAN panelist olarak katılar.

Panel plaket takdim töreninin ardından sonra erdi.