AGROFEST Bu Yıl Kariyer Günleri İle Birleştirilerek, 22-23 Mayıs 2018 Tarihlerinde Fakültemiz D Blokta Gerçekleştirildi

AGROFEST bu yıl Kariyer Günleri ile birleÅŸtirilerek, 22-23 Mayıs 2018 tarihlerinde Fakültemiz D Blokta gerçekleÅŸtirildi. SKEÇ öÄŸrenci grubu tarafından yapılan bu etkinliÄŸin açılışını Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mustafa BOLCA, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Burçin ÇOKUYSAL, Doç.Dr. Ö. Hakan BAYRAKTAR, Ä°ÅŸletmeler Koordinatörümüz Doç. Dr. Emre Ä°LKER ve öÄŸrencilerimiz ile birlikte yaptılar. Program kapsamında Latin dansı, fotoÄŸraf sergisi, konser ve söyleÅŸiler düzenlendi. Ayrıca tarım sektöründen bazı firmalar stant açtılar ve öÄŸrencilerimize kendi firmaları hakkında bilgi verdiler.

Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°