Fakültemiz ve Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesi arasında gerçekleştirilen çift diploma programı kapsamında öğrencilerimiz gelmiştir.

Fakültemiz ve Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesi arasında gerçekleştirilen çift diploma programı kapsamında hem staj hem de 4. Sınıf eğitimlerini tamamlamak üzere üniversitemize gelen Can Azerbaycan’ın Can öğrencilerini havalanında Dekanlık yönetimimiz ve akademisyenlerimizle birlikte karşıladık. Ertesi gün öğrencilerimizle birlikte kahvaltıda bir araya geldik. Karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının birleştiği bu güzel etkinliğe katılan Dekanımız ve Rektör yardımcımız Prof. Dr. Sayın Banu YÜCEL’e ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın İlkin ŞENGÜN  hocamıza teşekkürlerimizi sunarız.

Kendilerine staj ve yeni dönem eğitimleri için başarılar diliyoruz.