2021-2022 Akademik Yılı Fakültemiz Oryantasyon Toplantısı

Üniversite hayatını ve Fakültemizi tanıtmak amacıyla yeni gelen öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen ve içeriği Rektörlüğümüz tarafından belirlenen (Eğitim-öğretim, beslenme, barınma ve ulaşım imkanları; SKS, Öğrenci İşleri, Değişim Programları, Kütüphane Daire Başkanlıkları hk.) Oryantasyon Toplantısı 13 Ekim 2021 tarihinde 08:30-11:00 saatleri arasında Fakültemiz D Blok Prof. Dr. Feyzi ÖNDER Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarını Dekanımız Prof. Dr. Nedim KOŞUM’un yaptığı toplantıya Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Banu YÜCEL ve Dr. Öğr. Üyesi Nedim ÇETİNKAYA ile İşletmeler Koordinatörümüz Doç. Dr. Ö. Hakan BAYRAKTAR katıldılar. Düzenlenen toplantıda Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Nedim ÇETİNKAYA tarafından  “Eğitim-Öğretim” hakkında bilgilendirme, Fakültemiz ERASMUS Koordinatörü Prof. Dr. Fazilet N. ALAYUNT tarafından ise “Üniversitemiz Değişim Programları”na ilişkin tanıtıcı bir sunum yapıldı. Öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin katıldığı toplantının sunuculuğunu Bahçe Bitkileri Bölümünden Arş. Gör. Dr. Tansel KAYGISIZ AŞÇIOĞUL yaptı.