Uzaktan Algılama Teknikleri Sertifika Töreni

Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Fakültemiz ve Ege Üniversitesi Sürekli EÄŸitim Merkezi (EGESEM) iÅŸbirliÄŸinde gerçekleÅŸtirilen “Uzaktan Algılama Teknikleri, Uydu Görüntüsü Ä°ÅŸleme AÅŸamaları ve Görüntüden Obje Tanımlama Sertifika Programı” sertifika töreni 28 Åžubat 2020 tarihinde Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleÅŸtirildi. Düzenlenen sertifika törenine Dekanımız Prof. Dr. Nedim KoÅŸum ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Banu YÜCEL, EGESEM adına Tarım Ekonomisi Bölümünden Prof. Dr. Gamze SANER, Hava Kuvvetleri Komutanlığından Albay Emrah ARAS ve Binbaşı Mehmet ÖZDEMÄ°R, Program Koordinatörü Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümünden Prof. Yusuf KURUCU, eÄŸitmenler Doç. Dr. M. Tolga ESETLÄ°LÄ° ve Zir. Müh. Dr. Fulsen ÖZEN ile eÄŸitimi baÅŸarıyla tamamlayan astsubay kursiyerler katıldılar.

Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°