ziraat-fakultesi-logo

Perşembe, 26 Ekim 2017 13:40

Ders Kayıtlarının 10 Kasım 2017 Tarihine Kadar Yapılması Hakkında

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA KAYIT YENİLEME İŞLEMİ YAPMAYAN ÖĞRENCİLER İLE DERS DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEYEN ÖĞRENCİLERİN 10 KASIM 2017 CUMA GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA DERS DEĞİŞİKLİK VEYA KAYIT YENİLEME FORMUNU TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

EGE ÜNİVERSİTESİ KAYIT KABUL YÖNERGESİNİN 17/5 SAYILI MADDESİ UYARINCA (Kayıt yenileme işlemlerini süresi içinde yapmayan öğrencilerden belgelenebilir mazereti bulunanların, geçen sürenin devamsızlıktan sayılması şartıyla, arasınav dönemine kadar ders kayıt işlemlerinin yapılıp yapılmamasına ilgili birim yönetim kurulu karar verir.) ARASINAVLARDAN SONRA BU KONUDA YAPILACAK BAŞVURULAR DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.