AGROFEST Bu Yıl Kariyer Günleri İle Birleştirilerek, 22-23 Mayıs 2018 Tarihlerinde Fakültemiz D Blokta Gerçekleştirildi

AGROFEST bu yıl Kariyer Günleri ile birleştirilerek, 22-23 Mayıs 2018 tarihlerinde Fakültemiz D Blokta gerçekleştirildi. SKEÇ öğrenci grubu tarafından yapılan bu etkinliğin açılışını Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mustafa BOLCA, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Burçin ÇOKUYSAL, Doç.Dr. Ö. Hakan BAYRAKTAR, İşletmeler Koordinatörümüz Doç. Dr. Emre İLKER ve öğrencilerimiz ile birlikte yaptılar. Program kapsamında Latin dansı, fotoğraf sergisi, konser ve söyleşiler düzenlendi. Ayrıca tarım sektöründen bazı firmalar stant açtılar ve öğrencilerimize kendi firmaları hakkında bilgi verdiler.