ztoprak-logo

Topluma Hizmet Uygulamaları 2014

Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında 2.sınıf öğrencilerimiz aşağıdaki projeleri gerçekleştirmişlerdir.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Yakaköy'de bulunan bir ortaokulunun 3-A sınıfının fiziki şartları ile teknolojik altyapısını iyileştiren ve sonunda piknik gerçekleştirerek onların yüzlerinde "Bir Küçük Tebessüm sağlayan ögrencilerimize; Muhammed Enes Çetindere, Ömer Arıcı, Gamze Can, Derya Türüdü, Seda Alpaslan, Esengül Demir, Merve Yavuz, Efe Elaman, Ahmet Ekincioğlu Teşekkürler.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, görme engelli sporculara gerçekleştirilen salon futbol maçı. Devlerin Renksiz Kramponları için Mehmet Olgun Atalay, Mustafa Sever, Ulaş Devrim Karaman, Hülya Akar, Merve Demirbilek, Gürkan Tekinel, Anıl Koç, Ali Yasin Güzel, Buse Kabasakal, Merve Koç'a Teşekkürler.

Topluma Hizmet Uygulaması dersi kapsamında gerçekleştirilen projede, Bornova Belediye Başkanı Sn. Olgun Atilla'ya ortopedik ürünlerin teslim edilmesi. Emeği geçen öğrencilerimize: "Muradgeldi Durdiyev, Ozan Yaman, Çağlar Arığa, Atacan İlke Okyay, Eda Şen, Elif Özege, Meriç Can Girgin, Deniz Kaygın, Abdullah Kılcan" teşekkürler.

Son olarak, yine Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında Geçici ya da kalıcı görme engeli bulunan öğrenci arkadaşlarımıza seslendirdikleri akademik kitaplar (Toprak Bilimi kitabı ve Bitki Besleme kitabı) bir ses olan “Gönülden Kalbe” projesinde gören alan öğrencilerimiz Nuriye Temel, Arife Özdemir, Emel Daşçı, Neslihan Zaman, Abdülcelil Tekin, Yunus Taş, Ramazan Murat Demir, İlhan Aktaş, Sevgi Tekdemir Teşekkürler.