ztekonomisi-logo

Arş.Gör. Duran GÜLER'in yer aldığı girişimcilik projesi birincilik ödülü aldı Özel

meristemEGE Girişimcilik eğitiminin 2. ve 3. dönemini bitiren Ege Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri sertifikalarını Sayın Rektörümüz Prof. Dr Candeğer Yılmaz'dan ideEGE Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde düzenlenen törenle aldılar. Bölümümüz Öğretim Elemanı Arş.Gör. Duran GÜLER'in yer aldığı İZCİ takımı, güvenli bisiklet kullanımına yönelik hazırlamış olduğu Çarpışma Uyarı Sistemi girişimcilik projesiyle birincilik ödülü aldı. Farklı disiplinlerden oluşan ekipte Berk LEBLEBİCİ (Tekstil Müh.-Fikir Sahibi),Tuğba KAPSIZ (Uluslararası İlişkiler), Burak ÖZKIRDENİZ (Bilgisayar Müh.), Ercenk ULUÇAM (Makine Müh.) ve Müge Ece AK (Eczacılık) yer aldı. Ayrıca Bölümümüz Öğretim Elemanı Arş.Gör. M.Çağla ÖRMECİ KART Pest Dedective girişimcilik projesiyle 147 saat süren eğitimi tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı.