zstekno-logo

Araştırmalar ve Projeler

BÖLÜMÜMÜZDE YÜRÜTÜLMÜŞ BAZI ARAŞTIRMA PROJELERİ ...

  • Kefir Dondurması Üretiminde Soya Sütünün Kullanılması Üzerine Araştırmalar
  • Süt Ürünlerinde Bir Kalite Parametresi: Lysinoalanine Tespiti
  • Laktoz ve Galaktoz İntoleranslı Bireylerin Tüketimine Yönelik Fermente Süt Ürünlerinin Geliştirilmesi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
  • Fonksiyonel Özellikleri Geliştirilmiş Laktik İçecek Üretimi
  • Kefir Üretiminde Yulaf Sütünün Kullanım Olanakları Üzerine Araştırmalar
  • Farklı Modifiye Atmosfer Koşullarında Paketlemenin Sepet Peynirinin Özelliklerine Etkisi
  • Soya Lesitinin Yağı Azaltılmış Yoğurtlardaki Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi