zf001-tarim-makinalari-001

MEZUNLARIMIZ BÖLÜMÜMÜZDE BİR ARAYA GELDİ

6 Mayıs 2016 tarihinde Bölümümüz mezunları, emekli hocalarımız, bölüm çalışanları ve öğrencilerimiz "YUVAYA DÖNÜŞ II" etkinliğinde bir araya geldiler. Feyzi ÖNDER Konferans salonunda saat 10:00 da başlayan etkinliğin sabahki bölümünde, mezunlarımız kendilerini tanıtarak anılarını ve düşüncelerini meslektaşları ve öğrencilerimizle paylaştılar. Daha sonra katılımcılar öğle yemeği için bölümümüz bahçesinde biraraya geldi. Öğleden sonraki "Sektör Günleri" etkinliğinde de bölümümüz mezunlarından  Ziya ALTINÖZ, Salih BULANCAK, Ferhat YARIŞ, Erdinç GÜVEN, Emrah MERCAN, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Erdem AYKAS'ın yönettiği bir oturumda deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

Katılan herkese teşekkür ediyor, bir dahaki YUVAYA DÖNÜŞ etkinliğinde buluşmayı diliyoruz.