zbahce-logo

Kofçaz Organik Tarım Paneli

Kofçaz Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve organize edilen "Kofçaz Organik Tarım Eğitimi" paneli 04-05 Kasım 2014 tarihleri arasında hazırlanan programlar doğrultusunda yapıldı. Kofçaz Belediye Düğün salonunda yapılan toplantıya; Kaymakam Ali İhsan BAŞAK, Belediye Başkanı Mehmet BALCI, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesinden panelist Prof. Dr. Banu YÜCEL ve Yrd. Doç. Dr. Zafer CAN, İMO Kontrol ve Sertifikasyon kuruluşundan Ömer OKTAY, Kırklareli il GıdaTarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Erman KİRENDİBİ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Stratejik Bütçe Başkanlığı'ndan Ertan ÜŞÜMÜŞ, İyi Tarım ve Organik Tarım Daire Başkanlığı'ndan Öykü YILDIRIM, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile köy muhtarları ile üreticiler katıldı.Kofçaz tarihinde amaç ve kampsam bakımında bir ilk olan panele yoğun katılım sağlandı.

Haberin Tamamı