zbahce-logo

‘ETO’ Organik Tarım paneliyle açıldı

Yalova bölgesinde organik tarım ile ilgilenen tüm doğal yaşam, sürdürülebilir tarım, sağlıklı nesil sevdalılarını bir çatı altında toplamayı hedefleyen derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgilerin de verildiği panelde, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü'nden Prof. Dr. Uygun Aksoy, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü'nden Prof. Dr. Ruhsar Yanmaz, Biyolojik Mücadele Araştırma İstasyonu'ndan Doç. Dr. Seral Yücel, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Prof. Dr. Nurgül Türemiş, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü'nden Doç. Dr. Zafer Hakkı Can, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'nden Dr. Sabiha Ünal, Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği'nden Atila Ertem, Ralila Organik Gıda İşletmesi'nden Rahmi Aydın, Adana Biyolojik Mücadele İstasyonu Müdürlüğü'nden Prof. Dr. Serap Soyergin katıldı.

Haberin Tamamı