ziraat-fakultesi-logo

Doç. Dr. Özer Hakan BAYRAKTAR
Tel : (232) 311 26 11 - (232) 388 18 60

HAKKINDA

1971 yılında Amasya'da doğdu. İlkokulu Sinop, Orta öğrenimini İzmir ve Lise Öğrenimini Çanakkale ilinde tamamladı. 1990 yılında girdiği EÜ Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü'nden 1994 yılında mezun oldu ve yüksek lisans eğitimine başladı. 1997 yılında "Yüksek Mühendis" ünvanlını alarak Araştırma Görevlisi kadrosuna atandıktan sonra 2004 yılında "Doktor", 2013 yılında "Üniversite Doçenti" unvanlarını aldı. Doç. Dr. Özer Hakan BAYRAKTAR 1997 yılından bu güne değin Zootekni Bölümü Tavukçuluk Araştırma ve Uygulama Birimi Sorumlusu, Zootekni Bölümü Başkan Yardımcısı ve EÜ Ziraat Fakültesi Fakülte Kurulu Üyesi olarak çeşitli idari görevler aldı/almaktadır. Ulusal ve Uluslararası dergilerde yayımlanmış eserleri ve hakemlik görevleri bulunmaktadır.

Ek Bilgi

• Profesör: -- --