ziraat-fakultesi-logo

Çarşamba, 31 Ocak 2018 11:07

Kayıt Yenileme İşlemleri

FAKÜLTEMİZ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 05-11 ŞUBAT 2018 TARİHLERİ ARASINDA İNTERNET ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. KAYIT YENİLEME ESNASINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN AŞAĞIDA BELİRTİLEN HUSUSLARA DİKKAT ETMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

1- KAYIT YENİLEME İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞTİRMEDEN ÖNCE MUTLAKA http://oidb.ege.edu.tr/files/guncel/kayit_onlisanslisans.pdf LİNKİNDE BELİRTİLEN AÇIKLAMALARI OKUYUNUZ.

2- 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 10 İŞ GÜNÜ SÜRELİ YAZ STAJININ (STAJ-I) DÖNEMLERİ KAYIT YENİLEME ESANASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. STAJ DÖNEMLERİ AYRICA WEB SAYFASINDA İLAN EDİLMİŞTİR.

3- KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLİRKEN FAKÜLTEMİZ WEB SAYFASINDA İLAN EDİLEN DERS PROGRAMININ ESAS ALINMASI GEREKİR.

4- ÖĞRENCİLERİMİZ SEÇMELİ DERSLERE KONTENJAN DAHİLİNDE KAYIT YAPABİLİRLER. SEÇMELİ DERS SEÇİMİ YAPILDIKTAN SONRA SEÇİLEN DERS ÇIKARTILAMAYACAĞINDAN DERS SEÇİMİNDEN ÖNCE ÖĞRENCİLERİMİZİN WEB SAYFAMIZDA YER ALAN SEÇMELİ DERS LİSTESİNİ (Ders programlarının 12. ve 13.cü sayfaları) DİKKATLİCE İNCELEMELERİ GEREKMEKTEDİR.

DEKANLIK