ziraat-fakultesi-logo

Çarşamba, 14 Haziran 2017 16:42

Çiftlik Stajı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

• Menemen Tarımsal Araştırma, Uygulama ve Üretim Çiftliği’ne ulaşım için İZBAN-Egekent 2 durağından saat 7.30’da servis kalkacaktır.
  • Servisi kullanmayarak kendi imkanıyla çiftliğe ulaşacak stajyerlerin saat 8.00’de çiftlikte bulunmaları gerekmektedir.
  • Kıyafetler her staj döneminin ilk günü sabah çiftlikte dağıtılacaktır.
  • Alerjisi olan stajyerlerin yanlarında alerji losyonu, sinek kovucu, güneş kremi, güneş gözlüğü vb. koruyucuları yanlarında bulundurmaları önem arz etmektedir.
  • Arazi şartlarına uygun ayakkabı giyilmesi gerekmektedir. (Sandalet, terlik, topuklu ayakkabı vb giymeyiniz.)
  • Öğle yemeği çiftlik yemekhanesinde 3 TL karşılığında yenebileceği gibi isteyen yemeğini yanında da getirebilecektir.
  • Yemekhanede ve yiyecek içecek otomatlarında kullanmak üzere yanınızda madeni/bozuk para bulundurunuz.

Keyifli bir staj dönemi dileriz...

Staj İzleme Komisyonu